Переполох в харківській школі влаштували восьмикласники

Сьогодні, 19 листопада, об 11:35 до Новобаварського відділу поліції та рятувальників звернулася директор харківської школи № 162 по вулиці Пермській. Жінка заявила, що в навчальному закладі відчувається сильний запах газу. Пізніше з’ясувалося, що газ розпилили в шкільному туалеті двоє восьмикласників з перцевого балончика.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Вчителі та школярі — всього близько 1200 осіб — негайно вийшли з будівлі.

На місце виїжджали співробітники патрульної поліції й ювенальної превенції районного відділу поліції. А також пожежна автоцистерна та відділення радіаційно-хімічного захисту ДСНС. Фахівці оглянули всі приміщення школи і знайшли джерело запаху. Незабаром були виявлені й хулігани.

Медична допомога жодному з учнів або співробітників школи не знадобилася.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Новобаварського відділу поліції. Відносно батьків підлітків поліцейські складуть адміністративні протоколи за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Як повідомляв Харків Times, 16 листопада в одній з шкіл Харкова було виявлено отруйну речовину. З місця події евакуювали 380 осіб.