Ізюмський районний суд ввів санітарні години через СОVID-19

В Ізюмському районному суді Харківської області лабораторно підтверджено три випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом «SARS-CoV». У зв’язку з цим адміністрація вирішила ввести 20 листопада 2020 р. санітарні години з 14:00 до 16:00.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сайті суду.

«З метою запобігання поширенню інфекційних захворювань серед працівників і відвідувачів суду в період з 14 годин 00 хв. до 16 годин 00 хв. 20 листопада 2020 проводитиметься дезінфекція приміщення суду», — йдеться в повідомленні.

В цей час доступ відвідувачів і учасників судових розглядів до приміщення суду буде заборонений. Судові засідання, раніше призначені на цей час, перенесені. Сторони розглядів повідомлять про це окремо.

23 листопада 2020 о 8:00 робота Ізюмського районного суду Харківської області відновиться в звичайному режимі.

Проте суд рекомендує громадянам і юридичним особам всі необхідні документи (позовні заяви, скарги, відгуки, пояснення, клопотання тощо) надавати в електронному вигляді на e-mail суду [email protected] та/або поштою за адресою: 64309, Харківська область, місто Ізюм, вулиця Соборна, 52; а також засобами підсистеми «Електронний суд».

Як повідомляв Харків Times, з початку пандемії станом на ранок 19 листопада в Харківській області померли 676 пацієнтів з коронавірусною хворобою COVID-19, вісім з них — за минулу добу.