Війна в Україні: один обстріл зі стрілецької зброї

Упродовж минулої доби, 18 листопада, на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

“В районі населеного пункту Мар’їнка ворог застосував стрілецьку зброю. Постріли не становили загрози життю та здоров’ю українських захисників, тому вогонь у відповідь вони не відкривали”, – йдеться в повідомленні.

Від початку поточної доби, 19 листопада, порушень умов домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року, не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Вчора стало відомо, що 16 листопада 2020 року в районі проведення операції Об’єднаних сил загинув військовослужбовець 80 окремої десантно-штурмової бригади солдат Іван Горошко, хоча в прес-центрі ООС про загибель військовослужбовця не повідомили.

Іван Горошко – уродженець Кіровоградської області, 1999 року народження. Він загинув під час несення служби з охорони базового табору. Обставини загибелі військовослужбовця з’ясовує слідство, повідомила у Facebook 80 окрема десантно-штурмова бригада ЗСУ.