У Солоницівці вночі згоріли Daewoo Sens і Mercedes (фото, доповнено)

Фото: kh.dsns.gov.ua

В ніч з 17 на 18 листопада в селі Солоницівка Дергачівського району згоріли два автомобілі, що стояли на одній вулиці – Пушкіна.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Першим загорівся Daewoo Sens, який стояв біля будинку №30а по вулиці Пушкіна. Повідомлення про цю пожежу на номер служби порятунку “101” надійшло 17 листопада о 23:37.

Коли приїхали рятувальники, в автомобілі 2003 року випуску горів моторний відсік. Площа пожежі становила близько п’яти квадратних метрів. Рятувальникам знадобилося півгодини, щоб загасити палаючий Daewoo Sens.

Приблизно через півтори години, 18 листопада о 1:37 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у будинку на вул. Пушкіна, 19. Тут загорівся Mercedes 221, 2007 року випуску. На момент прибуття рятувальників в авто горів моторний відсік, переднє і заднє крило на площі близько 5 кв.м.

Протягом десяти хвилин рятувальники локалізували цю пожежу і о другій годині ночі повністю її загасили.

Під час подій постраждалих не було.

На місце подій виїжджала слідчо-оперативна група Дергачівського відділу поліції, яка встановлює всі обставини ночних пожеж. Інформація зареєстрована у Єдиному обліку заяв і повідомлень, розповіли в прес-службі Нацполіції області.

За фактом події слідчі Дергачівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Як повідомляв Харків Times, вночі 17 листопада в Лозовій, біля житлового будинку №8 по вул. Михайла Грушевського згорів припаркований автомобіль Hyundai i20. Поліція почала розслідувати подію як навмисний підпал.