Харківська поліція шукає свідків страшного злочину на Салтівці

Фото: Никита Петросян/Facebook

Поліція Харкова встановлює свідків тяжкого злочину, який стався 14 листопада приблизно о 17:00 на пустирі за будинком №12 по вулиці Леся Сердюка. Тоді був побитий режисер і викладач театрального факультету ХНУМ Леонід Садовський. Пізніше він помер в лікарні.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

На даний час Московський відділ поліції проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 121 КК (умисні тяжкі тілесні ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Як повідомляв Харків Times, на Леоніда Садовського напали на пустирі. Нападники завдали йому важкі травми тупим предметом. Після побиття він зміг дійти до будинку, де дружина викликала потерпілому швидку допомогу. У Харківській міській лікарні загальної та невідкладної медичної допомоги йому була зроблена складна операція, але, на жаль, в ніч на 16 листопада він помер.

Леонід Садовський — харківський режисер, викладач, завідувач кафедри майстерності актора Харківського національного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського, заслужений діяч мистецтв України. Йому був 71 рік.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про обставини скоєння даного злочину, просять звернутися до Московського відділ поліції ГУНП в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Ахієзерів, 30 або за номерами: 0509340919 — Ольга Винокурова, 0631342992 — Олексій Іващенко, 0632302807 — Владислав Шередега, (057) 738-30-24 — чергова частина, 102 або відправити лист на електронну пошту [email protected]