У Первомайському рецидивіст з ножем намагався пограбувати бабусю

Вчора, 16 листопада, в Первомайському поліція затримала озброєного рецидивіста. Він вдарив 77-річну жінку та вимагав в неї гроші. Поліцію викликали сусіди.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Сусіди потерпілої розповіли, що невідомий чоловік пограбував жінку та закрився у неї в квартирі.

Сама потерпіла виклала хід подій так. До її оселі зайшла малознайома жінка та зовсім незнайомий їй чоловік. Вони попросили попити теплої води. Поки господиня ходила в кухню, чоловік взяв її мобільний телефон. А коли повернулась і попросила віддати річ, кілька разів ударив по обличчю та почав вимагати гроші. Бабусі вдалося вибігти з оселі та покликати на допомогу. Грабіжник замкнувся у неї в квартирі.

Добровільно вийти з дому на вимогу поліції чоловік відмовився. А коли поліцейські вибили двері, став погрожувати їм ножем. Проте злочинець затриманий. Ним виявився раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини 30-річний житель Первомайського. Речові докази вилучено.

У квартирі також перебувала 60-річна мати нападника. Про злочинні наміри сина, за її словами, вона нічого не знала.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 КК (грабіж) і ч. 1 ст. 345 КК (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Зловмисник затриманий. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Йому загрожує позбавлення волі від 4 до 6 років.

Як повідомляв Харків Times, поліція викрила серійного злодія, який обносив помешкання в Балаклійському районі.

А у Харкові викрили злодія, який напав на дівчину в переході метро та вихопив у неї сумку.