Марокканка хотіла відвідати Харків потайки від коханого

Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Харківського загону запобігли спробі незаконного перетину кордону. Дівчина заклеїла одну зі сторінок паспорта ксерокопіями інших його сторінок.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Держприкордонслужби.

Як розповіли прикордонники, в пункт пропуску повітряного сполучення «Харків» прибула громадянка Марокко 2001 року народження. Иностранка планувала вилетіти з України рейсом «Харків-Стамбул». Однак під час перевірки документів прикордонники виявили в її закордонному паспорті «ознаки часткової підробки». Сторінку з відмітками про перетин державного кордону України дівчина заклеїла ксерокопіями інших сторінок. Іноземна гостя пояснила, що нібито таким чином намагалася приховати свій візит в Україну від хлопця, який чекає на неї вдома.

Прикордонники повідомили поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 358 КК «Підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Як повідомляв Харків Times, 13 листопада в пункті пропуску «Гоптівка» 52-річний громадянин Туреччини, який пішки прямував з Росії в Україну, намагався підкупити співробітників Харківського прикордонного загону.