У Куп’янському районі схопили наркоторговця

Фото: hk.npu.gov.ua

Вчора, 14 листопада, в під’їзді однієї з багатоповерхівок в Ківшарівці поліцейські затримали торговця метадоном. У нього вилучили 180 таблеток синтетичного наркотика та помістили в СІЗО.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманого працівники Куп’янського карного розшуку виявили та вилучили 18 пластин наркотичної речовини «метадон» загальною кількістю 180 пігулок, мобільний телефон, сигнальну ракету, а також 2750 гривень.

Слідство з’ясувало, що 46-річний чоловік, який збував наркотики під час особистих зустрічей з покупцями, вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Інформація за даним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання в Харкові. Досудове слідство триває.

Фото: hk.npu.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, двом харків’янам загрожує до 10 років в’язниці за незаконний продаж сильнодіючих препаратів в Інтернеті.