Родині хлопчика, який постраждав в ДТП на проспекті Науки в Харкові, потрібна допомога

Фото: ХарківTimes

Родині Колеснік, яка 7 листопада постраждала в страшній ДТП на проспекті Науки, потрібна допомога.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення адвоката сім’ї Ігоря Черняка в Facebook.

10-річний Артем залишається у відділенні інтенсивної терапії з численними травмами: переломами обох ніг, переломом руки, різними забоями.

Батько Артема — військовослужбовець, учасник АТО.

Мати має групу інвалідності в зв’язку з рідкісним аутоімунним захворюванням і сама потребує постійного дорогого лікування.

«Поки невідомо, як на її стані здоров’я позначаться всі ці випробування. І скільки часу, сил і коштів може забрати лікування та повна реабілітація сина. Одним словом — це саме той випадок, коли реально дуже потрібна наша з вами допомога та підтримка», — каже Ігор Черняк.

Реквізити картки мами Артема:

5168745102301972

Колеснiк Марина Геннадiївна

Як повідомляв Харків Times, 7 листопада близько 16:00 в центрі Харкова сталася страшна аварія. Автомобіль на великій швидкості вдарився об бордюр острівця безпеки і збив чотирьох людей, що чекали зелений сигнал світлофора.

Поліція затримала водія, який спровокував ДТП в центрі Харкова.

За інформацією заступника міністра МВС Антона Геращенко, винуватця ДТП кілька місяців тому затримували за хуліганство.

9 листопада в Київський районний суд м.Харкова обрав запобіжний захід для 22-річного іноземця, водія автомобіля Volkswagen, який на проспекті Науки збив стояли на острівці безпеки пішоходів.

Згідно з рішенням суду, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб з правом внесення застави 10 млн 510 тис. грн.