В яких районах Харкова сьогодні відключили опалення

11 листопада з 8:00 на час проведення ремонтних робіт в частині Київського району Харкова відключать опалення, в частині Московського – опалення і гарячу воду.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі КП «Харківські теплові мережі».

Згідно з повідомленням в Київському районі по вул. Я. Мудрого, 18 виводиться в ремонт ділянка тепломагістралі ТМ-22 з відключенням опалення на 89 житлових будинків, 1 дитячий заклад, 1 школу, 1 лікувальний заклад, 38 відомств і гарячого водопостачання на 8 житлових будинків, 1 дитячий заклад, 6 відомств обмежених вулицями : Чернишевській, Мироносицькій, Сумській, Каразіна, Костомаровській, Алчевських.

Крім цього на Московському проспекті, 131А виводиться в ремонт ділянка тепломагістралі ТМ-11. На час проведення ремонту в частині Московського району, обмеженій пр. Московським, вул. Малиновською, Металіста, пров. Іскринським, вул. Сергіївською, Іскринською, Сомовською, пров. Ладозьким, відключать опалення в 18 житлових будинках, 1 дитячому закладі, 1 школі, і в 14 багатоповерхівках відключать гарячу воду.

Через тривалий ремонту на тепломагістралі ТМ-65 по вул. Федоренко, 3 другу добу залишаються без тепла шість житлових будинків та один будинок без гарячої води на ділянці в Слобідському районі, обмеженому проспекту Льва Ландау і проспектом Гагаріна.

“Харківські теплові мережі” обіцяють відновити подачу після 17:00 11 листопада.

Як повідомляв Харків Times, опалювальний сезон 2020-2021 рр. почався в Харкові 15 жовтня.

5 листопада на ХТЗ відключили опалення в двох школах і в 111 будинках.

6 листопада, на час проведення ремонтних робіт на тепломагістралі ТМ-11 в частині Слобідського і Московського районів відключили опалення та гарячу воду.

10 листопада в Харкові відключили опалення в 117 житлових будинках, 13 дитячих установах і п’яти лікарнях.