На заправці у Харкові троє невідомих за секунди пограбували автівку

Скриншот

Вдень 10 грудня на заправці “БРСМ на Московському проспекті троє невідомих скоїли зухвале пограбування, яке зафіксувала камера відеоспостереження.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення в Telegramканалі “ТРУХА”.

З білого Мерседеса ВІ 2447 EА вискочили троє в масках, розбили вікна, порізали шини, забрали рюкзак, в якому були ноутбук та 50 тис. грн, і втекли з місця злочину. У місті вводили планПерехоплення”, – йдеться у повідомленні.

Пізніше прес-служба Нацполіції області підтвердила, що невідомі в масках розбили скло автомобіля харків’янина та відкрито заволоділи рюкзаком, у якому знаходився ноутбук та грошові кошти в сумі 50 тис. гривень. З місця злочину зловмисники втекли на автомобілі Mercedes.

Повідомлення про подію по проспекту Московському надійшло до Немишлянського відділу поліції 10 листопада  близько 10:45. За адресою виїжджали керівництво та слідчо-оперативна група відділу поліції. Правоохоронці провели огляд місця події та вилучили речові докази.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу (грабіж). Санкція статті передбачає до шести років ув’язнення.

На даний час поліцією вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до даного злочину.