У Харківській області планують відремонтувати автодорогу на Суми

Фото: megapolis.com.ua

У Харківській області заплановано капітальний ремонт автомобільної дороги державного значення Р-45 Суми – Краснопілля – Богодухів на ділянці км 92 + 140 – км 104 + 147.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Служби автодоріг в Харківській області.

“Робочий проект передбачає прокладку траси з максимальним використанням існуючої дороги. Загальна довжина ділянки капітального ремонту дороги – 12,007 км, загальна кількість кутів повороту – 23, мінімальний радіус кута повороту в плані становить 120 м”, – йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що сучасний стан дороги не забезпечує повною мірою швидке, комфортне і безпечне перевезення пасажирів та вантажів.

До початку ремонтних робіт харківські шляховики оцінили, як проведення капітального ремонту вплине на екологічну та санітарну безпеку прилеглих територій і населених пунктів. Згідно з інформацією САД, екологія району не постраждає через проведення ремонтних робіт.

Всіх, у кого є пропозиції і зауваження щодо екологічних наслідків реалізації проекту по ремонту зазначеної ділянки дороги, просять направляти їх до 8 грудня 2020 року адресою: м. Харків, вул. Ахсарова, 2, Служба автомобільних доріг Харківської області, тел. (057) 336-83-28, (057) 336-73-39, [email protected].

Як повідомляв Харків Times, в кінці вересня шляховики завершили оновлення покриття дороги Р-51 Мерефа-Лозова-Павлоград.