Парк Горького лідирує у пошукових запитах «Google»

За даними «Google», за дев’ять місяців 2020 року в пошукових запитах серед міських парків і розважальних зон користувачів найбільше цікавив харківський Центральний парк культури і відпочинку імені Горького.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Держагентства розвитку туризму в Facebook з посиланням на дані компанії «Google» про найбільш популярні туристичні об’єкти, місця і напрямки в Україні за кількістю пошукових запитів «Google – Maps & Search».

Друге місце в пошукових запитах серед міських парків і розважальних зон зайняв зоопарк в Києві, за ним слідують аквапарки в Затоці і Одесі. Замикає то-5 запитів спортивно-розважальний комплекс «Х-Park» в столиці України.

Серед природних парків та заповідних зон лідирують Бакота, Рожеве озеро (Лемурійське), Тустань, Синевир, Блакитні озера (Чернігівщина). Серед гірських туристичних об’єктів – Буковель, Драгобрат, Верховина, Яремче та Карпати загалом.

У розрізі регіонів України найбільше число популярних туристичних об’єктів, за даними дослідження, розташовані в Херсонській області.