На Салтівці молоковоз вдарив три легковика та врізався в дерево

Фото: ХХ

Вчора, 5 листопада, на Північній Салтівці водій вантажівки-молоковоза послідовно вдарив три автівки, а потім, тікаючи з місця пригоди, врізався в дві тополі та застряг між їхніми стовбурами.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Патрульної поліції області.

Повідомлення про ДТП без травмованих на вулиці Гвардійців Широнінців, 24 патрульні отримали близько 18:00 5 листопада. З’ясувалося, що водій ЗІЛ з написом “Молоко” на цистерні зіткнувся з Nissan і поїхав з місця ДТП.

Згодом патрульні отримали виклик на ДТП на вулиці Гвардійців Широнінців, 45. Той самий ЗІЛ зіткнувся вже з двома автівками — Fiat і Hyundai. І також зник з місця ДТП.

На тій же вулиці патрульні виявили винуватця обох подій. Свої пригоди молоковоз закінчив, врізавшись в дві тополі та застрягши між їхніми стовбурами.

На щастя, у всій серії ДТП ніхто не постраждав.

При складанні адміністративних матеріалів патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Від огляду на приладі DRAGER, а також у лікаря-нарколога водій відмовився в присутності двох свідків.

На водія автомобіля ЗІЛ складено адмінпротокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) і ч.1 ст.130 (Відмова від огляду на стан сп’яніння) КпАП.

Як повідомляв Харків Times, 4 листопада недалеко від вокзалу п’яний водій Toyota Tundra вдарив ВАЗ і врізався в трамвай.