Honda зіткнулася з Suzuki і врізалася в зупинку – подробиці ДТП на Гвардійців Шіроніцев (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові поліція з’ясовує обставини зіткнення двох автомобілів на вулиці Гвардійців Широнінців, в результаті якого постраждали п’ятеро людей.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

У поліцію про цю аварію повідомили 6 листопада о 12:35.

Учасниками ДТП стали автомобіль Honda Civic, який рухався по головній дорозі і Suzuki Grand Vitara, який виїжджав з прибудинкової території. В результаті зіткнення двох авто Honda Civic відкинуло, і машина врізалася в зупинку.

“В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали 28-річний водій і четверо пасажирів автомобіля Honda Civiс. 79-річний водій Suzuki Grand Vitar від госпіталізації відмовився “, – розповіли в поліції.

Водій понівеченої Honda не міг самостійно вибратися з авто, його дістали рятувальники, повідомили в прес-службі ДСНС.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв Харків Times, на вулиці Гвардійців Широнінців (район так званого «мавзолею») сталася масштабна аварія. Зіткнулися два автомобілі, один з яких врізався в зупинку громадського транспорту.