Куп’янській чиновниці знову повідомили про підозру в розтраті бюджетних коштів

Фото: khar.gp.gov.ua

Вчора, 31 жовтня, поліція повідомила керівниці управління ЖКХ, благоустрою та капітального будівництва Куп’янської міської ради про підозру в розтраті коштів міського бюджету на суму понад 200 тис. гривень за ч. 4 ст. 191 КК (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Під час досудового розслідування було встановлено, що 44-річна чиновниця привласнила бюджетні гроші у період з вересня по грудень 2018 року.

“Жінка уклала договір на виконання проектних робіт по технічному переоснащенню опалювальної котельні міста, а в подальшому затвердила підроблену від імені проектної організації кошторисну документацію з завідомо завищеними цінами на технічне обладнання, підписала акт приймання виконаних робіт та перерахувала кошти”, – йдеться у повідомленні.

У поліції Харків Times уточнили, що це – не перший злочинний епізод в кар’єрі заповзятливої чиновниці й не перша підозра у розтраті бюджетних коштів.

Як повідомляв Харків Times, у серпні СБУ вже повідомила їй про підозру в розтраті 400 тис. гривень бюджетних коштів, виділених Харківською обладміністрацією як цільова допомога на технічне переоснащення міської котельні.