У Харкові поліція відкрила кримінальну справу через порушення карантину в нічному клубі (відео)

Фото: city.kharkov.ua

У Харкові місцеві жителі звернулися до поліцію звернулися зі скаргою на нічний клуб, розташований по вулиці 23 серпня, який незважаючи на карантинні обмеження продовжував працювати.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Відповідна заява надійшла в поліцію 30 жовтня, приблизно о 23:00. Поліцейські, які приїхали за вказаною адресою підтвердили, що інформація в заяві правдива.

“Поліцейські провели огляд місця події, вилучили обладнання, опитали присутніх і припинили діяльність установи”, – розповіли в поліції.

За фактом функціонування зазначеного розважального закладу розслідується кримінальне провадження за ч.1 ст. 325 КК (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь). Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

За інформацією соцмереж, всупереч карантинній забороні працював «Galaktika Club». В ніч з 30 на 31 жовтня там проводилась вечірка на тему Хеллоуїна. Поліцейські приїхали до клубу близько 24:00, закрили заклад на час проведення слідчих дій. Після від’їзду правоохоронців клуб відновив роботу, повідомляється в харківському ТГ-каналі.

Як повідомляв Харків Times, групу моніторів, які перевіряли, як розважальні заклади міста виконують вимоги, введені на час карантину, не пустили до “Galaktika Club”, розташованого на вулиці 23 Серпня.

23 липня міськрада своїм розпорядженням зобов’язала кілька розважальних закладів Харкова зупинити свою роботу в зв’язку з «відкритим ігноруванням правил карантину», встановлених постановою Кабінету Міністрів України. Серед порушників – «Galaktika Club».