В університеті Каразіна і в адмінсуді шукають вибухівку

Фото: ФотоКто

Поліція перевіряє інформацію, що надійшла сьогодні, 30 жовтня, з різницею в кілька хвилин, про мінування будівель Харківського адміністративного суду і Харківського національного університету імені Каразіна.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

“Повідомлення про закладення вибухівки у будівлі Харківського адміністративного суду надійшло до поліції 30 жовтня о 10:21 зі служби «102». Через декілька хвилин до поліції надійшла інформація про мінування будівлі Харківського національного університету імені Каразіна”, – розповіли в поліції.

За адресами виїхали слідчо-оперативні групи та фахівці вибухотехнічного управління. Вони проводять огляд приміщень і прилеглої території.

Повідомлення зареєстровані в Єдиному обліку заяв і повідомлень Шевченківського відділу поліції.

Як повідомляв Харків Times,28 жовтня до поліції надійшли повідомлення про мінування Харківського апеляційного адміністративного суду, що знаходиться за адресою Театральна площа, 1, та розташованого на площі Свободи, 6 Харківського окружного адміністративного суду.

Фахівці поліції обстежили 3 тисячі квадратних метрів приміщень і прилеглої території та евакуювали з будівель 367 осіб, вибухівку при цьому не знайшли.