У Чугуївському районі у дев’ятирічного хлопчика вибухом відірвало кисть (доповнено)

Фото: hk.npu.gov.ua

Сьогодні, 30 жовтня, приблизно о 10:00 в селі Коробочкине Чугуївського району в результаті вибуху був травмований дев’ятирічний хлопчик.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Правоохоронці попередньо встановили, що дитина гралася у дворі приватного домоволодіння. Хлопчик кинув невстановлений предмет в паркан, в результаті чого цей предмет вибухнув.

“Дитину з рваними ранами щоки, гомілки, пальців руки, а також з травматичною ампутацією правої кисті доставлено до лікарні”, – розповіли в поліції.

В прес-службі прокуратури додали, що скоріш за все, дитина постраждала внаслідок вибуху снаряду.

За попередньою інформацією, дев’ятирічний хлопець знайшов снаряд та приніс його додому. До цього моменту неповнолітній неодноразово приносив додому залізні та іржаві предмети. Хлопця госпіталізовано до лікарні у тяжкому стані з пораненням кисті, обличчя та голені.”, – розповіли в прокуратурі.

У ході огляду місця події виявлено іржаві снаряди.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ст. 166 КК (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена ​​опіка чи піклування) і ч. 2 ст. 115 з поміткою «нещасний випадок».

Як повідомляв Харків Times, в селі Довжик Золочівського району підліток отримав травми через вибух петарди.