Помер потерпілий від вибуху в Дергачівському районі

Фото: соцмережі

У Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги помер 61-річний чоловік, госпіталізований напередодні з опіками і травмами, отриманими в результаті вибуху на газорозподільній станції Регіональної газової компанії «Харківгаз» в Дергачівському районі області.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

“Один потерпілий помер. Чоловік, 61 рік, були отримані опіки до 80% тіла. У померлого крім опіків були інші травми, в тому числі переломи”, – розповіли в прес-службі.

Всього станом на ранок 29 жовтня в лікарні знаходиться вісім постраждалих в результаті вибуху на газорозподільній станції. Двоє з – них в реанімації, ще чотири людини – в опіковому відділенні. Стан цих пацієнтів медики оцінюють як стабільно важкий.

У госпіталізованих в опікове відділення – опіки 20-50%, в тому числі дихальних шляхів. Крім цього є інші травми.

Ще один потерпілий перебуває у відділенні травматології і одні – в кардіологічному з гіпертонічним кризом, додали в прес-службі міськради.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 28 жовтня, стався вибух на газорозподільній станції компанії “Харківгаз” у Дергачівському районі області. Загинули двоє людей.

У Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги знаходяться вже вісім чоловік з дев’яти постраждалих під час вибуху. Двоє з них – у реанімаційному відділенні опікового центру, в критичному стані.

Поліція почала розслідувати причини вибуху.

Медики повідомили, що у госпіталізованих в реанімацію постраждалих від вибуху на газорозподільній станції опіки від 50 до 70% поверхні тіла.