У реанімації перебувають четверо постраждалих від вибуху в Дергачівському районі – медики

Фото: ХарківTimes

У реанімаційному відділенні опікового центру Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги знаходяться четверо постраждалих від вибуху на газорозподільній станції Регіональної газової компанії “Харківгаз” у Дергачівському районі області.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення інформаційного агентства “Укрінформ” із посиланням на головного лікаря опікового центру Аслана Цогоева.

“Четверо перебувають у реанімації – опіки від 50 до 70 відсотків поверхні тіла. Стан важкий”, – сказав Цогоев. Поки що він вважає, що занадто рано робити які-небудь прогнози.

Ще двоє госпіталізовані з опіками від 15 до 20 відсотків, їх стан стабільний.

Ще один хворий з 15% опіків переведений з опікового центру до відділення плітравми – за словами Цогоева, він отримав черепно-мозкову травму.

Вік постраждалих, які перебувають у лікарні, – від 35 до 60 років.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 28 жовтня, стався вибух на газорозподільній станції компанії “Харківгаз” у Дергачівському районі області. Загинули двоє людей.

У Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги знаходяться вже вісім чоловік з дев’яти постраждалих під час вибуху. Двоє з них – у реанімаційному відділенні опікового центру, в критичному стані.

Поліція почала розслідувати причини вибуху.