Поліція встановила особу чоловіка, який загинув в ДТП на трасі “Харків-Охтирка”

Фото: liga.net

Поліцейські встановили особу чоловіка, який 19 жовтня після ДТП помер по дорозі в лікарню в кареті “швидкої допомоги”. Ним виявився 55-річний житель Полтави.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі Харківської області.

Встановити особу загиблого допомогла жителька Богодухівського району. Як виявилося, жінка цікавиться подіями в Харківській і Полтавській областях, про які повідомляється на офіційних сайтах Нацполіціі.

Спочатку на сайті Нацполіціі Полтавської області вона побачила інформацію про пошук чоловіка і його фото. Повідомлялося, що він 14 жовтня пішов з дому і не повернувся.

Побачивши на сайті на сайті Нацполіціі Харківської області фото загиблого і повідомлення з проханням допомогти встановити його особистість, жінка впізнала чоловіка. Це був той самий, інформацію про пошук якого вона бачила напередодні.  Упізнавши чоловіка, уважна жінка повідомила про це правоохоронцям.

За фактом смертельного ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає від трьох до восьми років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Харків Times, 19 жовтня на 72 кілометрі автодороги «Харків-Охтирка» поблизу села Губарівка Богодухівського району вантажівка збила чоловіка, який по дорозі до лікарні помер від отриманих травм. Поліцейські просили допомогти встановити особу загиблого.