На проспекті Ландау величезне ДТП без жертв (фото)

Сьогодні, 28 жовтня, близько 5 години ранку кілька автівок зіткнулися на проспекті Льва Ландау в Харкові.

Про це  Харків Times повідомили у прес-службі Патрульної поліції області.

Як йдеться в повідомленні, водій AUDI збив металеву огорожу, що стояла на дорозі, після чого зіткнувся з автомобілем ГАЗ, який, в свою чергу, зіткнувся з BMW.

Як розповідають очевидці в соцмережах, швидкість AUDI була завбільшки 140 км / год. Ті ж очевидці впізнали у водії одного з гравців футбольної команди “Металіст 1925”.

Внаслідок ДТП ніхто не загинув і не отримав травми. Під час складання протоколу патрульні помітили, що водій AUDI п’яний. Огляд на алкоголь водій пройшов на місці в присутності двох свідків. Прилад DRAGER Alcotest 6820 показав 1,85 проміле, що перевищує допустиму норму в 9 разів.

На водія автомобіля AUDI патрульні склали адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП і ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

Як повідомляв Харків Times, 27 жовтня на вулиці Клочківській п’яний чоловік пошкодив службовий Prius і травмував патрульного.