До Кабміну подані документи на звільнення Кучера – Скоробагач

На сьогоднішнє засідання Кабінету міністрів було подано документи “на розгляд звільнення Олексія Кучера з посади голови Харківської обласної державної адміністрації”.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення у Facebook заступника голови Харківської обласної ради Володимира Скоробогача.

“Я не знаю, яке буде рішення Кабміну з цього питання, але, сподіваюся, що кулуарні домовленості не стануть перешкодою для вольового рішення, яке повинно було вже давно поставити крапку в цій історії. Некомпетентність і незрілість – так можна охарактеризувати роботу Олексія Кучера на посаді губернатора”, – написав Скоробагач.

Він підкреслив, що “епілогом роботи” Кучера на посаді стала “медична катастрофа” та невтішні результати “розвитку інших важливих сфер”, і висловив надію, що “на Банковій це вже зрозуміли”.

Як повідомляв Харків Times, губернатор Харківської області Олексій Кучер заявив, що керівник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта заборонив допускати до Центру працівників Харківської облдержадміністрації для проведення аудиту.