У місті запустили безкоштовний онлайн-сервіс для підприємців

Фото: www.city.kharkov.ua

Департамент адміністративних послуг та споживчого ринку разом з Молодіжною радою при Харківському міському голові запустив безкоштовний міський сервіс для підприємців “To be”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради з посиланням на КУ “Офіс реформ Харкова”.

До сервісу входять чат-бот і менторська допомога в форматі онлайн-консультацій.

“Завдяки цьому сервісу люди, які ведуть бізнес і щодня стикаються з безліччю питань і проблем, зможуть звертатися по допомогу і отримувати її досить швидко, а головне – безкоштовно”, – зазначили в Офісі реформ.

На сайті “To be” можна вибрати ментора в одному з таких напрямків: менеджмент, маркетинг, торгівля і фінанси. Записавшись заздалегідь на 30-хвилинну консультацію, підприємець отримає кваліфіковану допомогу в “Zoom”, “Skype” або іншому зручному сервісі. На сайті також планують розмістити базу статей експертів з різних сфер.

Крім того, в “Telegram” буде працювати “To be bot”. Мета чат-бота – допомогти малому бізнесу швидко отримувати необхідну юридичну інформацію в структурованому вигляді. В майбутньому за допомогою цього сервісу підприємці зможуть задавати більш глибокі питання фахівцям з профільних служб міста.

Отримати консультацію можна за посиланням.

Знайти відповіді на юридичні питання можна за допомогою чат-бота.