У Харкові попрощалися із загиблим в ДТП на Окружній рятувальником (відео)

Фото: ГСЧС Харьковской области

Сьогодні, 23 жовтня, Харківський гарнізон ДСНС попрощався зі своїм колегою, підполковником служби цивільного захисту Дмитром Азаренковим, який разом зі своєю 15-річною дочкою загинув в ДТП на Окружній дорозі.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області

Під час церемонії прощання на спецавтомобілях ДСНС включили сирену в знак пам’яті і скорботи про загиблого рятувальника.

“Дмитро Азаренков загинув разом зі своєю неповнолітньою дочкою, прямуючи на службу. Харківський гарнізон ДСНС втратив свого бойового побратима. Це втрата для всієї родини рятувальників України. Висловлюємо слава глибокої скорботи рідним та близьким Дмитра”, – йдеться в повідомленні.

Редакція Харків Times також висловлює співчуття рідним і близьким загиблих.

Як повідомляв Харків Times, вранці 21 жовтня, під час зіткнення на перетині Білгородського шосе з Окружною дорогою Toyota Land Cruiser і Daewoo Lanos загинули 41-річний водій Daewoo та його 15-річна дочка.

Загиблий виявився начальником однієї з пожежно-рятувальних частин Харкова.

За кермом Toyota перебував нетверезий 19-річний хлопець, який раніше вже притягався за п’яне водіння.

Київський районний суд Харкова 23 жовтня, заарештував 19-річного Дмитра Габишева, підозрюваного у справі про смертельне ДТП на Окружній дорозі 21 жовтня, в якому загинули харківський рятувальник Дмитро Азарєнков і його 15-річна дочка Анастасія.