У дитячому садку на Холодній горі відкрили новий басейн

Фото: www.city.kharkov.ua

Сучасний басейн відкрили після реконструкції у дитячому садку №142 по вул. Іллінській, 65 у Новобаварському районі Харкова.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Новий басейн обладнаний фільтрами і вентиляційною системою, що дозволить економно витрачати воду і вільно дихати в приміщенні.

Фото: www.city.kharkov.ua

Як повідомила завідувачка дошкільного навчального закладу №142 Наталя Здоровцова, в установі постійно оновлюється матеріально-технічна база.

“За останній час для нашого дитячого садка з міського бюджету виділялося багато коштів. Для найменших діток була повністю реконструйована ясельна група. На території встановили два нові ігрові майданчики. Крім того, наші діти мають можливість займатися фізкультурою, міні-футболом на ігровому спортивному майданчику”, – повідомила завідувачка.

З відкриттям басейну вихованців дитячого садка, їхніх батьків та вихователів привітав перший заступник міського голови Ігор Терехов.

“Дуже багато зроблено в місті, але ще багато чого нам належить зробити – будувати басейни і дитячі садки, відкривати нові школи і спортивні майданчики. Все це у нас попереду”, – підкреслив перший віце-мер.

У дитячому садку №142, який орієнтований на фізкультурно-оздоровчий напрямок, працюють 12 груп раннього та дошкільного віку. В них виховуються 260 дітей. Протягом 2018-2020 рр. у дитячому садку побудували міні-стадіон, замінили 23 вікна і сім дверей, встановили два ігрові майданчики, зробили капітальний ремонт групи №1, замінили в двох групах системи опалення, встановили відеодомофони на другому поверсі, придбали дві нові пральні машини і виконали низку інших робіт – відремонтували підлогу, санвузли, обладнали нові шафки тощо.

Як повідомляв Харків Times, відкриття двох груп для 55 дітей відбулося 7 жовтня, у дитячому садку №74 (вул. Балканська, 17-а) у Немишлянському районі.

У Харкові, на вул. Шевченка, 133, відкрили унікальну клініку для дітей із особливими потребами.