Лікарі дозволили Кернесу говорити по телефону – Фукс

Фото: ТСН

Лікарі клініки “Шаріте”, де з 17 вересня проходить лікування Харківський міський голова Геннадій Кернес, дозволили йому говорити по телефону.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення в Telegram бізнесмена і друга Кернеса Павла Фукса.

“15 хвилин тому розмовляв з Геннадієм Кернесом. Вперше лікарі дозволили йому розмовляти по 30 хвилин в день. Обговорили останні новини і події. Почувається добре. Вдячний всім харків’янам за підтримку. Планує скоро повернутися до роботи. Окремо просив передати жителям Харківської області, що займеться сферою охорони здоров’я і розбереться з Кучером, який поставив під загрозу життя і здоров’я людей”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Харків Times, в ніч з 16 на 17 вересня Кернес був доставлений медичним літаком до Німеччини у зв’язку з погіршенням стану здоров’я. Кернес проходить додаткове повне обстеження в лікарні, після цього лікарі визначать, як лікувати його в подальшому.

За інформацією Павла Фукса, в “Шаріте” Геннадія Кернеса помістили в палату інтенсивної терапії, де він проходить курс лікування від COVID-19.

За час, поки Геннадій Кернес знаходиться на лікуванні за кордоном, міськрада кілька разів спростовувала чутки про його смерть.