У смертельному ДТП на Окружній загинув харківський рятувальник

Фото: соцсети

В автівці Daewoo Lanos, яку сьогодні, 21 жовтня, протаранив нетверезий 19-річний водій Toyota на перехресті Білгородського шосе та Окружної дороги, загинули начальник однієї з пожежно-рятувальних частин Шевченківського району міста і його дочка.

Про це Харків Times повідомив помічник начальника Головного управління ДСНС області Ігор Лупандін.

Він розповів, що загиблий рятувальник їхав з Липців на ранковий розвід у своїй частині, розташованій на Олексіївці, збираючись перед цим підвезти дівчинку в Дергачі.

Джерело, близьке до правоохоронних органів, повідомило Харків Times, що загиблі – начальник 32 пожежно-рятувальної частини ДСНС Дмитро Азарєнков та його 15-річна дочка Анастасія.

Харківські рятувальники просять усіх, хто міг бути свідком аварії, надати поліції записи відеореєстраторів. З цього приводу можна зателефонувати до поліції по телефону “112” або безпосередньо рятувальникам – до служби “101”.

“Звертаємося до свідків аварії. Можливо, хтось у цей час проїжджав у тому місці, і момент зіткнення потрапив на відеореєстратор”, – сказав Лупандін.

Редакція Харків Times висловлює глибокі співчуття рідним і близьким загиблих.

Як повідомляв Харків Times, вранці сьогодні, 21 жовтня, під час зіткнення на перетині Білгородського шосе з Окружною дорогою Toyota Land Cruiser і Daewoo Lanos загинули 41-річний водій Daewoo та його 15-річна дочка.

За кермом Toyota знаходився 19-річний хлопець, який раніше вже притягався за п’яне водіння.