У міській раді нагородили кращих регбістів України

Фото: www.city.kharkov.ua

Прийом гравців і тренерського складу регбійного клубу “Олімп” відбувся сьогодні, 20 жовтня, у Харківській міській раді.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Харківський клуб “Олімп” у 16-й раз виграв чемпіонат України з регбі-15 серед чоловічих команд суперліги. У фіналі харків’яни перемогли одеську команду “Кредо-63” з рахунком 54:14.

З перемогою спортсменів привітав перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

“Я вперше побачив регбі у дитинстві на стадіоні “Металіст”. Усі думали, що це самий травмонебезпечний вид спорту, настільки потужно ви виступаєте. Це вид спорту, в якому поєднується все – сила, швидкість, витривалість і найголовніше – воля до перемоги. Ви стаєте беззмінними чемпіонами і підтримуєте імідж Харкова як спортивної столиці. Виховуєте у підростаючого покоління волю до перемоги. Вітаю вас! Хочу подякувати тренерам і вашому генеральному спонсору Олександру Ярославському, який дуже багато робить для розвитку спорту, міста і бізнесу в країні. Міцного всім здоров’я. Спільними зусиллями ми подолаємо всі виклики. Ставайте чемпіонами. Ми в вас віримо і підтримуємо”, – сказав Ігор Терехов.

Перший віце-мер вручив гравцям, тренерам і лікарям клубу Подяки міського голови, а йому команда вручила м’яч з автографами чемпіонів.

Регбійний клуб “Олімп” (Харків) – найтитулованіший клуб України. У 2020 році “Олімп” зібрав всі нагороди українського регбі: клуб став одиннадцатикратним чемпіоном з регбі-7, шістнадцятикратним чемпіоном з регбі-15, восьмиразовим володарем Кубка України з регбі-7 і дев’ятикратним володарем Кубка України з регбі-15.

Гравці “Олімпу” – кадрова основа національної збірної України з регбі, а наставник харківських “олімпійців” очолює її тренерський штаб.