Родини загиблих в авіакатастрофі курсантів отримали грошові виплати

Фото: Сергій Бобок / Харків Times

Вчора, 19 жовтня, обласні військкомати провели виплату одноразової грошової допомоги родинам курсантів Харківського національного університету Повітряних сил, які трагічно загинули в авіакатастрофі літака АН-26Ш під Чугуєвом 25 вересня 2020 року.

Про це Харків Times повідомили в Управлінні зв’язків з громадськістю Збройних сил України.

“Виплату в розмірі 750-кратного прожиткового мінімуму, встановленого законом для працездатних осіб на 1 січня календарного року, проведено шляхом зарахування коштів на карткові рахунки, які відкриті родинами курсантів в установах банків на їхній вибір”, – йдеться у повідомленні.

Також у повідомленні підкреслено, що наразі триває робота урядової комісії та технічне розслідування катастрофи літака АН-26Ш.

“Родинам екіпажу виплата буде здійснена після остаточного офіційного встановлення обставин та причин авіакатастрофи”, – заявили в ЗСУ.

Як повідомляв Харків Times, 17 жовтня Міноборони заявило про перерахування перших коштів для виплати одноразової грошової допомоги сім’ям військовослужбовців, які загинули внаслідок катастрофи літака АН-26Ш у Харківській області.