Ударив викруткою і закопав тіло у кар’єрі – жителя Андріївки затримали за вбивство колишньої невістки

Иллюстративное фото: informator.zp.ua

У Харківській області за підозрою у вбивстві колишньої невістки затримали 58-річного жителя селища Андріївка Балаклійського району.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

На допиті затриманий розповів, колишню родичку він убив ввечері 13 жовтня. Він обманом заманив 37-річну жінку в свій автомобіль і кілька разів ударив викруткою. Від отриманих прокинаючих поранень потерпіла померла на місці. Щоб приховати вбивство, тіло жінки закопав у кар’єрі.

“Свої дії затриманий пояснив ненавистю до жінки. Раніше він вмовляв її відмовитися від виховання 8-річного сина, оскільки дуже любив онука. Чоловік хотів забрати його і виховувати самостійно”, – розповіли в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК (умисне вбивство). Затриманому оголосили про підозру у вчиненні кримінального злочину. Слідчі направили до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Згідно санкції статті чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Як повідомляв Харків Times, Балаклійський відділ поліції оголосив в розшук 38-річну Альбіну Корнієнко, яка 13 жовтня пішла з дому і до теперішнього часу не повернулася.

Фото: hk.npu.gov.ua