Президент призначив Андрєєва головою Валківської райадміністрації

Фото: Андрій Андрєєв / Facebook

Президент України Володимир Зеленський 15 жовтня призначив Андрія Андрєєва головою Валківської райадміністрації Харківської області.

Про це Харків Times дізнався з розпорядження Президента України №493 / 2020 рп.

«Призначити Андрєєва Андрія Валентиновича головою Валківської районної державної адміністрації Харківської області», — йдеться в документі.

Попереднім розпорядженням №492 / 2020 рп Президент звільнив Андрія Андрєєва з посади голови Нововодолазької РДА.

Як повідомляв Харків Times, на посаду керівника Нововодолазької райдержадміністрації Андрєєв був призначений 18 березня цього року.

Як також повідомляв Харків Times, згідно з декларацією кандидата на посаду, яка була оприлюднена в Єдиному державному реєстрі декларацій, Андрєєв з матір’ю володіють квартирою площею 42 кв. м у Харкові, матері належить також будинок площею 100 кв. м і земельна ділянка площею 11,5 тис. кв. м в селі Просяне Нововодолазького району.

У Андрєєва є автівка Daewoo Nexia 2009 року випуску.

Основним місцем роботи Андрєєв вказав Харківський національний медичний університет, де він отримав в 2019 році в якості заробітної плати 231,513 тис. гривень. Також Андрєєв працює за сумісництвом у Харківській обласній клінічній лікарні, де заробив 21,170 тис. гривень. Дружина Андрєєва отримала зарплату в сумі 162,653 тис. гривень.

Андрєєв задекларував заощадження у вигляді 1 тис. доларів на банківському рахунку.

В Єдиному державному реєстрі є ще дві декларації Андрєєва: в грудні 2017 року він подавався на посаду начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації, в березні 2019 — на посаду головного лікаря Золочівської центральної районної лікарні. Але щось не склалося.

На виборах депутатів місцевих рад 2010 року Андрєєв був кандидатом в депутати Харківської міської ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 6 від Харківської міської організації політичної партії «Сильна Україна». Але не пройшов. На позачергових парламентських виборах 2014 Андрєєв намагався потрапити до Верховної Ради 8-го скликання за списком Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна», але 197-а позиція в партійному списку, яку він займав, була непрохідною. У 2015 році Андрєєв висував свою кандидатуру вже від Блоку Петра Порошенка по територіальному виборчому округу №4 до Харківської обласної ради 7-го скликання. Але знову щось не склалося — в окрузі переміг Олександр Ткаченко, який балотувався від партії «Відродження».