У Шевченківському районі Харкова оновили шість кілометрів труб

Фото: city.kharkov.ua

КП «Харківводоканал» замінив близько 6 км технічно зношених мереж холодного водопостачання в Шевченківському районі. Роботи тривають.

 

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міськради з посиланням на заступника директора з виробництва Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Миколу Заваду.

 

Зараз ремонтні роботи ведуться на вулиці Космічній, в 311-му мікрорайоні, де замінюють трубопровід діаметром 300 мм і довжиною 750 м.

 

«Проводимо заміну мереж методом санації – це найпоширеніший спосіб перекладки, який застосовується в міських умовах. Він дозволяє економити матеріальні ресурси, прискорює процес перекладання мереж і мінімізує руйнування міської інфраструктури», – зазначив Завада.

 

За його словами, роботи на цій ділянці будуть виконані до кінця жовтня. Крім того, ремонт трубопроводу в даний час ведеться на вулицях Клочківській та Новгородській.

 

Всього до кінця року в Харкові заплановано перекласти більше 25 км водопровідних мереж.

 

Як повідомляв Харків Times, 26 травня в КП «Харківводоканал» провели відкриті слухання щодо перегляду  тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.