1500 правоохоронців стежитимуть за порядком у День захисника України

Фото: 24 канал

Близько 1500 правоохоронців забезпечуватимуть громадський порядок у Харкові та області під час святкування Дня захисника України завтра, 14 жовтня.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Очікується, що у завтрашніх масових заходах візьмуть участь близько трьох тисяч людей.

До охорони порядку будуть залучені близько 200 поліцейських, в тому числі співробітники територіальних відділів, управління патрульної поліції, полку поліції особливого призначення, кінологи, вибухотехніки, групи превентивної комунікації, а також 150 військовослужбовців Нацгвардії.

Також близько тисячі правоохоронців забезпечуватимуть порядок на вулицях міста й населених пунктів області та реагуватимуть на заяви і повідомлення громадян.

“До складу 430 нарядів увійдуть співробітники груп реагування патрульної поліції, управління патрульної поліції, полку поліції особливого призначення, територіальних відділів поліції, роти “Схід”, військової служби правопорядку, Нацгвардії.”, – йдеться у повідомленні.

Поліція закликає громадян не порушувати громадський порядок, дотримуватися законодавства й карантинних правил.

Як повідомляв Харків Times, рік тому, 14 жовтня 2019 року, охорону громадської безпеки та порядку в місцях проведення заходів з нагоди Дня захисника України забезпечували понад тисячу правоохоронців, серед них були працівники Національної поліції України, військовослужбовці Нацгвардії і спецпідрозділи.