Поліція розслідує напад на агітаційний намет “Команди Зе!” (відео)

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом “бійки громадян на вулиці Сумській” за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство).

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

“11 жовтня до поліції надійшло повідомлення про бійку громадян по вулиці Сумській. На місце виїжджали керівники та слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції. Правоохоронці провели огляд місця події та опитали свідків правопорушення”, – йдеться у повідомленні.

Зрозуміти, що за бійка могла привернути увагу керівництва райвідділу, допомагає пост губернатора Харківської області Олексія Кучера у Facebook.

“Тільки-но група малолітніх молодиків влаштувала провокацію в центрі Харкова. З ножем у руках хулігани напали на агітаторів Зе! команди”, – написав Кучер.

За його словами, нападники “нарочито скандували підтримку чинного мера”, що Кучер розцінює як спробу спровокувати конфлікт між ним і мером Харкова Геннадієм Кернесом.

“Не вийде! Всі будуть знайдені та жорстко покарані по закону!” – пише керівник області.

Він просить всіх учасників передвиборної гонки “поважати один одного та не робити дурниць”, оскільки “вибори закінчаться і нам всім тут далі жити”.

Як повідомляв Харків Times, поліцейські зареєстрували 108 повідомлень про порушення виборчого законодавства в Харківській області. Відповідні заяви надійшли в територіальні відділи і відділення поліції, тривають перевірки.