З понеділка до “помаранчевої зони” карантину увійдуть Чугуїв, Балаклійський та Барвінковський райони

Фото: city.kharkov.ua

Чугуїв, Балаклійський та Барвінковський райони, які знаходяться у “жовтій зоні” карантину, з понеділка, 12 жовтня увійдуть до “помаранчевої”.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення міністру Кабінету міністрів Олега Немчінова.

Рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19 було затверджено на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 9 жовтня.

Згідно з рішенням померанчевий рівень небезпеки встановлено у трьох містах, включно з Харковом, та семи районах області.  “Червоний” рівень не встановлюється у жодному місті або районі Харківської області.

“Помаранчевий” рівень встановлено: у містах Харків, Люботин та Чугуїв. А також – Балаклійському, Близнюківському, Богодухівському, Зміївському, Первомайському, Харківському та Чугуївському районах Харківської області.

“Жовтий”  рівень встановлюється: у місті Ізюм, Куп’янськ та Лозова. І ще у 16 районах області: Барвінківському, Валківському, Великобурлуцькому, Вовчанському, Дергачівському, Золочівському, Ізюмському, Кегичівському, Коломацькому, Красноградському, Краснокутському, Куп’янському, Лозівському, Нововодолазькому, Печенізькому та Шевченківському.

Як повідомляв  Харків Times, діючий на даним момент розподіл рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19 був встановлений з 21 вересня.