Ніякого інсульту і ніякої втрати мови у Геннадія Кернеса немає – заява міськради

Фото: Харків Times

Харківська міська рада знову заявляє, що політичні опоненти Геннадія Кернеса на виборах міського голови “у черговий раз використовували брудні технології для поширення брехливої інформації про стан здоров’я чинного мера”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради із посиланням на директора Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Юрія Сидоренка.

За його словами, з учорашнього дня ці фейки розкручуються на телеканалах та інтернет-сайтах, пов’язаних із партією “Опозиційна платформа – За життя”.

“Від цієї політсили вчора виступив дешевий клоун на прізвище Родзинський. Він заявив, що у Геннадія Кернеса стався інсульт, сталася втрата мови, і він про це, нібито, точно знає безпосередньо з берлінської клініки “Шаріте”. Але де Родзинський, а де “Шаріте”? Таку інформацію йому б там просто не дали. Ми ж знали, що подібні спекуляції з боку “ОПЗЖ” почнуться приблизно за два тижні до дня виборів. Зараз ця інформація активно розганяється, і робиться це з однією метою – натягнути хоч якісь то голоси за непрохідного кандидата від цієї партії Олександра Фельдмана. Ще раз підкреслюю: жодного інсульту, ніякої втрати мови у Геннадія Кернеса немає, все це відбувається лише у запаленій уяві його політичних опонентів”, – заявив Сидоренко.

Як повідомляв Харків Times, 2 жовтня Харківська міськрада спростовувала розповсюджувані у пабліках і соцмережах чутки про смерть мера міста Геннадія Кернеса.