У дитячому садку по вулиці Балканській відкрили нові групи

Фото: www.city.kharkov.ua

Відкриття двох груп для 55 дітей відбулося 7 жовтня, у дитячому садку №74 (вул. Балканська, 17-а) у Немишлянському районі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

У святі взяв участь перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, який привітав жителів мікрорайону з цією подією.

“Сьогодні у вас дійсно свято. Кілька років мер Геннадій Кернес і його команда домагалися, аби з цієї будівлі виїхав архів. У результаті це все-таки сталося, і тут відкрився дитсадок. Потім була проведена велика робота з ремонту та благоустрою. Щороку ми відкриваємо в Харкові нові групи і дитсадки, і ця робота продовжуватиметься, бо це потрібно і людям, і місту”, – зазначив Терехов.

За проєктом, дитсадок №73 розрахований на 12 груп, але зараз у ньому, з урахуванням відкритих сьогодні, працюють вісім. Як повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко, в майбутньому у дитсадку планується відкривати наступні групи в залежності від запиту батьків.

Як повідомляв Харків Times, відкриття двох нових груп для 55 дітей дошкільного віку відбулося 7 жовтня у дитячому садку №394 по пр. Московському, 250-б.