Поліцейські знайшли вантажівку, яка на смерть збила пенсіонерку і втікла з місця ДТП

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові поліцейські знайшли вантажний автомобіль, який сьогодні, 8 жовтня, збив на смерть літню жінку на вулиці Конєва.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Повідомлення про те, що фургон білого кольору збив людину, надійшло о 9:00.

На місці поліцейські з’ясували, що вантажівка білого кольору, яка рухалася з боку вулиці Малогончарівської в напрямку Полтавського Шляху, збила літню жінку. У момент наїзду фури пенсіонерка йшла по проїжджій частині справа наліво у напрямку до трамваю, який здійснював висадку і посадку пасажирів. Від отриманих травм жінка, який на вигляд близько 75 років, загинула на місці.

Для розшуку зловмисника по місту був введений поліцейський план «Перехоплення».

Через кілька годин правоохоронці знайшли вантажівку і водія на вулиці Диканівській в Основ’янському районі. Правопорушник пояснив слідчим, що під час руху ніяких перешкод не помітив.

За фактом події слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

В даний час слідчі дії тривають, поліція встановлює особу загиблої та обставини аварії.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові у четвер, 8 жовтня водій вантажівки збив на смерть літню жінку та зник з місця ДТП.

Фото: hk.npu.gov.ua