Мешканець Київської області ледь не вбив харків’янина біля нічного клубу

Иллюстративное фото: fenix.net.ru

Поліція затримала 35-річного мешканця Київської області, який останні два роки проживав у Харкові, за підозрою в тому, що у ніч на неділю, 4 жовтня, він біля клубу на Ювілейному проспекті завдав 25-річному харків’янину ножове поранення та зник з місця злочину.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Інформація про поранення молодика надійшло до поліції від медиків Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

З’ясувалося, що поранення молодий чоловік отримав біля нічного клубу на Ювілейному проспекті о 06:25 ранку.

В ході перевірки інформації правоохоронці встановили, що між потерпілим та його кривдником виникла сварка, під час якої старший чоловік вдарив молодшого ножем і втік з місця злочину.

“Зловмисник в ході сварки намагався вбити свого опонента, але не довів свій злочин до кінця. Аби уникнути покарання, він втік до Київської області, але завдяки злагодженій роботі оперативників його затримали”, – йдеться у повідомленні.

У Московському райвідділі поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК (замах на умисне вбивство). Підозрюваному повідомили про підозру, йому обраний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Якщо в суді вина підозрюваного буде доведена, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, наприкінці серпня поліцейські затримали 44-річну жінку, яка вчинила замах на вбивство у Харківській області та втекла через всю Україну до Хмельницької, щоб залишити країну.