Площу Свободи та вулицю Сумську завтра закриють для руху транспорту

Фото: city.kharkov.ua

Рух транспорту по пл. Свободи, на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера, та по вул. Сумській, на ділянці від вул. Жінок-Мироносиць до пр. Незалежності, буде заборонено завтра, 6 жовтня, з 6:00 до 12:00 та з 9:00 до 12:00 відповідно.

“Це пов’язано з проведенням на майдані Свободи ритуалу прощання з військовослужбовцями Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба, які загинули у авіакатастрофі 25 вересня”, – йдеться у повідомленні.

На цей період об’їзд закритої ділянки здійснюватиметься через пр. Незалежності.

У зв’язку з цим маршрутні автобуси будуть об’їжджати наступним чином:

Пл. Свободи: 

  • автобуси №20е, 65е, 119е, 217е, 296е: – вул. Сумська – пр. Незалежності – пр. Науки та далі за маршрутом;

вул. Сумська: 

  • автобуси №20е, 119е, 202е, 217е: – пл. Конституції – пров. Мечнікова – вул. Пушкінська – вул. Ярослава Мудрого – вул. Сумська і далі за маршрутом.

Також з 9:00 до 12:00 буде заборонено рух тролейбусів по пл. Свободи і вул. Трінклера, на ділянці від пр. Незалежності до пл. Свободи. У зв’язку з цим, рух тролейбусів буде організовано наступним чином:

  • тролейбус №2А: розворотне коло “Пр. Перемоги” – пр. Перемоги – пр. Людвіга Свободи – вул. Ахсарова – пр. Науки – ст. м. “Наукова”;
  • тролейбус №18: розворотне коло “Лікарня швидкої допомоги” – вул. Балакірєва – вул. Дерев’янка – пр. Науки – ст. м. “Наукова”.

Як повідомляв Харків Times, 5 жовтня на площі Свободи провели репетицію церемонії прощання із загиблими в результаті катастрофи АН-26 в Чугуєві.

6 жовтня в Харкові на площі Свободи проведуть церемонію прощання із загиблими в авіакатастрофі під Чугуєвом офіцерами і курсантами.