Уродженця Херсонської області підозрюють у зґвалтуванні в Харкові

Иллюстративное фото

Поліція затримала 48-річного уродженця Херсонської області, підозрюваного в тому, що 21 вересня він увірвався до будинку 68-річноъ харків’янки та зґвалтував її. Суд заарештував затриманого на 60 діб.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Про напад на немолоду харків’янку на вулиці Прорізній у Київському районі міста до поліції повідомили рано вранці 21 вересня. За словами потерпілої, невідомий чоловік увірвався до неї у будинок, вирвавши замок на дверях.

“У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника й затримали його”, – повідомляють у поліції.

Чоловікові вже повідомили про підозру за двома статтями КК ч. 1 ст. 152 (згвалтування) та ч. 1 ст. 162 (порушення недоторканності житла). Суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, у січні до суду було передано обвинувальний акт у відношенні 61-річного рецидивіста, який у жовтні 2019 року зґвалтував і побив 93-річну жінку. Від побоїв жінка померла.