Поліція шукає Miitsubishi, з якого обстріляли каплицю на “Барабашово”

Фото: Барабашово Харьков

У Харкові невстановлені зловмисники кілька разів вистрілили і закидали камінням каплицю на вулиці Амурській, на території торгового центру “Барабашово”.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

“Невідомі на автомобілі Miitsubishi зробили декілька пострілів з невстановленої зброї в сторону каплиці і обкидали її камінням. Постраждалих немає”, – розповіли в поліції.

Пригода сталася 27 вересня, приблизно о 19:50.

Інформацію про подію зареєстровано в Єдиному обліку Київського відділу поліції. Слідчо оперативна група проводить перевірку зібраного на місці події матеріалу і вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом.

Каплицю святого Великомученика Іоанна Нового Сочавського побудували на місці спалених торгових павільйонів, повідомили в прес-службі ТЦ “Барабашово”. Під час будівництва було кілька спроб знищити об’єкт. Зловмисники перерізали металеві балки, розбивали кувалдами стіни, один раз навіть був серйозно пошкоджений купол, підготовлений до монтажу.

Всі напади відбувалися ночами і, за інформацією прес-служби ТЦ, в атаках брало велику кількість молодих чоловіків. Один з нападів було скоєно за день до освячення каплиці, яке провели 27 вересня. І через кілька годин після обряду каплицю обстріляли з автомобіля Miitsubishi.

Як повідомляв Харків Times, вночі 5 червня території ринку ТЦ «Барабашово» по вулиці Проспектна, 6 загорілися два двоповерхових торговельних павільйони з продажу тканин.