26 вересня у Харківській області оголошено Днем жалоби

Для того, щоб вшанувати пам’ять загиблих у катастрофі військового літака Ан-26 курсантів та офіцерів, завтра, 26 вересня, у Харківській області оголошено Днем жалоби.

Про це Харків Times стало відомо з тексту Розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера.

У цей день по всій території області на будівлях та спорудах органів державної влади, державних підприємствах, установах й організаціях повинні бути приспущені прапори із траурною чорною стрічкою.

Всім керівникам підприємств, установ і організацій, незалежно від форми власності, рекомендується відмінити проведення розважальних заходів та спортивних змагань.

Керівникам теле і радіокомпаній рекомендують внести відповідні зміни до програм передач.

Як повідомляв Харків Times, увечері 25 вересня під райцентром Чугуїв зазнав катастрофи військовий літак Ан-26, на борту якого знаходилися семеро офіцерів ЗСУ та 21 курсант Харківського університету повітряних сил ім. І. Кожедуба.

На даний момент відомо про 22 загиблих і двох постраждалих, один з яких знаходиться в критичному стані. Троє чи четверо вважаються зниклими.