За тиждень два співробітника Ленінського райсуду заразилися коронавірусом

Протягом тижня, з 18 по 25 вересня у двох співробітників Ленінського районного суду Харкова підтвердили коронавірусну хвороба COVID-19.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Ленінського райсуду.

«У Ленінському районному суді м. Харкова лабораторно підтверджено ще один новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану вірусом SARS-CoV», – йдеться в повідомленні.

Всього за три місяці поточного року в Ленінському райсуді зафіксували п’ять випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Двоє людей видужали, троє в даний час знаходяться на лікарняному. Повідомляється, що стан тих, хто знаходиться на лікарняному, стабільний.

Тестування людей, які перебували в безпосередньому контакті з хворими, дали негативний результат.

У будівлі суду вже діють обмежувальні заходи і «особливий режим роботи» в зв’язку з епідемією. У суді просять «мінімізувати візити до суду без нагальної потреби для безпеки і захисту».

Як повідомляв Харків Times, 18 вересня у одного співробітника Ленінського райсуду було підтверджено діагноз захворювання COVID-19.

На початку липня у співробітника Ленінського районного суду Харкова вже виявляли коронавірусну хворобу COVID-19. У зв’язку з цим, адміністрацією суду було прийнято рішення про посилення обмежувальних заходів у приміщенні суду під час проведення судових засідань.