З понеділка у “померанчеву зону” карантину увійдуть Богодухівський та Зачепилівський райони

Богодухівський та Зачепилівський райони Харківської області з 28 вересня увійдуть у “померанчеву зону” карантину.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сайті Кабінету міністрів.

Рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19 було затверджено на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 24 вересня.

Новий розподіл на рівні почне діяти з 00:00 годин 28 вересня.

У Харківській області “червоний” рівень не встановлюється у жодному місті або районі.

“Помаранчевий” рівень встановлено, як і раніше, у містах Харків, Люботин та Великобурлуцькому районі. Також цей рівень буде встановлено у Богодухівському та Зачепилівському районах, у яких на даний момент – “жовтий” рівень.

“Жовтий” рівень знову встановлений у Куп’янську, який минулого понеділка вийшов із “жовтої” зони, а також буде введений у Лозівському районі (на даний момент в ньому не встановлено підвищеного рівня карантина). Також він залишається в Ізюмі, Лозовій, Первомайському, Чугуєві, у Балаклійському, Барвінківському, Валківському, Вовчанському, Дергачівському, Зміївському, Золочівському, Ізюмському, Кегичівському, Коломацькому, Красноградському, Краснокутському, Нововодолазькому, Первомайському, Харківському, Чугуївському, Шевченківському районах.

Як повідомляв  Харків Times, діючий на даним момент розподіл рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19 був встановлений з 21 вересня.