У Богодухівському районі ВАЗ впав у ставок – водій загинув

Фото: hk.npu.gov.ua

За добу в Харківській області сталися чотири ДТП, в яких загинули п’ятеро людей, одного потерпілого з травмами доставлено до лікарні

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

20 вересня близько 00:45 в селі Івано-Шийчине Богодухівського району 30-річний водій легковика «ВАЗ-2106» не впорався з керуванням та допустив перекидання авто у ставок. В результаті аварії водій загинув, 20-річний пасажир з травмами доставлений в місцеву лікарню.

Близько 6:10 на автодорозі поблизу села Гусарівка Балаклійського району 25-річний водій автомобіля Ford не справився з керуванням і вилетів в кювет. В результаті ДТП водій і його 21-річна пасажирка загинули на місці події.

Фото: hk.npu.gov.ua

О 15:10 в селі Новоплатонівка Борівського району 73-річний водій авто «ВАЗ-2105» допустив з’їзд в кювет, де автомобіль перекинувся. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

О 19:15 в селі Подвірки Дергачівського району 45-річний водій автомобіля Skodа збив 39-річного пішохода. Від удару пішохода відкинуло на проїжджу частину. Після чого на чоловіка наїхав Mitsubishi, під керуванням 57-річного водія. Від отриманих травм пішохід загинув.

Фото: hk.npu.gov.ua

За даними фактами порушено кримінальні провадження у ч. 2 і ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Всі обставини аварій встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, на трасі Харків-Вовчанськ сталася ДТП, в результаті якої загинула жінка-водій автомобіля «КІА К5» і був травмований пасажир легковика.