Харків’янина затримали за крадіжку з будинку в Безлюдівці

Фото: hk.npu.gov.ua

18 вересня близько 11.40 до чергової частини Харківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в селищі Безлюдівка в приватному будинку спрацювала сигналізація. На місці події співробітники охоронного агентства і поліції затримали 36-річного жителя Харкова.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Слідство встановило, що затриманий приїхав в селище Безлюдівка з товаришем на автомобілі. Вони планували обікрасти один з приватних будинків селища. Діяли за заздалегідь розробленим планом: один залишився в машині, а інший пішов “на справу”. Він віджав пластикове вікно, проник в будинок і вкрав телевізор «Samsung», TV- бокс, золоті прикраси.

“Викрадені речі зловмисник поклав до автомобіля свого спільника. Після чого відразу був затриманий поліцією охорони. Побачивши правоохоронців, другий зловмисник зник з місця злочину на автомобілі” – розповіли в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК (крадіжка). Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Слідчі встановлюють причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів і встановлюють особу співучасника крадіжки.

Як повідомляв Харків Times, 22-річного чоловіка затримали за квартирну крадіжку на проспекті Героїв Сталінграда.