Великобурлуцький район з понеділка вийде з “червоної зони” карантину

Фото: Укринформ

Великобурлуцький район Харківської області з 21 вересня вийде з “червоної зони” карантину, на його території вводиться “померанчевий рівень” карантину.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сайті Кабінету міністрів.

Рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19 було затверджено на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 18 вересня.

Новий розподіл на рівні почне діяти з 00:00 годин 21 вересня.

У Харківській області “червоний” рівень не встановлюється у жодному місті або районі.

“Помаранчевий” рівень встановлено, як і раніше, у містах Харків, Люботин, а також у Великобурлуцькому районі, у якому раніше був встановлений “червоний” рівень.

“Жовтий” рівень прийнято рішення встановити у містах Ізюмі (раніше в ньому не було встановлено підвищеного рівня карантину), Первомайському (до цього там був “померанчевий” рівень), а також залишити у Лозовій та Чугуєві. Куп’янськ вийшов з переліку міст, у яких встановлений підвищений рівень карантину. З “померанчового” до “жовтого” знижено рівень карантину у Харківському районі. Залишається “жовтий рівень” у Балаклійському, Барвінківському, Богодухівському, Валківському, Дергачівському, Зміївському, Золочівському, Ізюмському, Коломацькому, Краснокутському, Нововодолазькому, Первомайському, Чугуївському, Шевченківському районах області. Введений він у Вовчанському, Зачипилівському, Кегичивському, Красноградському районах, де до цього не було встановлено підвищеного рівня карантину.

Як повідомляв  Харків Times, Великобурлуцький район Харківської області з 00:00 7 вересня потрапив у “червону зону” карантину.

Діючий на даним момент розподіл рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19 був встановлений з 14 вересня.